Cine sunt?

Am 23 de ani de pasiune, dedicație, practică profesională și învățare continuă în domeniul resurselor umane, acoperind nivelurile strategic, tactic și operațional. Am coordonat echipe internaţionale în dezvoltarea și implementarea unor proiecte de Resurse Umane în 15 țări.

Oamenii caută oameni, iar cea mai mare realizare a mea este că am dezvoltat oameni!

Dețin două certificari internaționale: Senior Professional in Human Resources (SPHR) si SHRM-SCP și Senior Certified Professional (SHRM-SCP)

Ce îți ofer?

Te invit ca, împreună, să abordăm holistic ariile critice din Resurse Umane, atât la nivel de concept, teorii si principii, cât – mai ales – prin prisma provocărilor actuale! 

Cum vom învăța:

  • Pragmatic și transparent – utilizând modele și instrumente care să faciliteze și să optimizeze procesele de Resurse Umane.
  • Sustenabil – aplicând în egală măsură pasiune și viziune, construind pe expertiza acumulată și împărtășind bune practici și învațaminte acumulate în mulți ani de activitate continuă.
  • Integrat – acoperind tot portofoliul de servicii și interventii de Resurse Umane.

 De ce un curs organizat de LexAcademy®?

Oamenii sunt cei care dau viață soluțiilor. Mai mult ca oricând, avem acum șansa de a crea și dezvolta soluții relevante, practice și utile care să repoziționeze departamentul de Resurse Umane ca partener strategic în cadrul organizațiilor.

Inspir pasiune și curiozitate, susțin dezvoltarea personală prin perfecționare continuă, dezvoltarea ariilor de competență și leadership dar și maximizarea potențialului. 

Contact

Ai întrebări? Contactează-ne și le lămurim!