Organizaţie

 logo mockup

  • LexAcademy® - Institutul pentru Studii Administrative și de Legislația Muncii (ISALM) este singurul centru de formare profesională din România specializat în domeniul resurselor umane, acreditat de UNELM - Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii și autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților din România.
  • LexAcademy® un institut specializat în Resurse umane / Relații de muncă care abordează piața diferit: lectorii utilizează tehnici moderne de predare şi instruire, se bazează pe interactivitate, aplicaţii, studii de caz şi oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile şi competenţele specifice domeniului ales de studio.
  • LexAcademy® încurajează dezvoltarea resurselor umane prin promovarea celor mai bune practici în domeniu și ghidează participanții către accesarea celor mai potrivite programe de pregătire profesională.
  • LexAcademy® acordă certificări pe niveluri diferite de expertiză și susține realizarea unui plan individual de dezvoltare profesională.