Cine sunt?

Am fost unul dintre sutele de absolvenți de „drept” care imediat după terminarea facultății a îngroșat numărul șomerilor. De aceea, am început să aplic pentru programe de practică sau internship.
Astfel, primul meu contract a fost unul de voluntariat în cadrul Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii, de unde am și început aventura în domeniul resurselor umane.
Am parcurs o serie de programe de formare profesională, am învățat de la cei mai buni profesioniști din România și am absolvit un program postuniversitar de Dreptul muncii și securității sociale.
Experiența mea practică de peste 5 ani în managementul relațiilor de muncă este completată de specializarea în etică și integritate profesională, în prezent fiind Inspector de integritate la o importantă instituție cu capital de stat.

Ce îți ofer?

Îți propun un modul bazat pe interactivitate, aplicații și studii de caz. Vom parcurge și vom redacta împreună Codul de etică și integritate profesională și vom elabora proceduri privind monitorizarea proceselor de aplicare a politicilor de resurse umane în companie. 

 De ce un curs organizat de LexAcademy®?

Pentru a nu fi și tu unul dintre cei care îngroasă numărul șomerilor din România. La LexAcademy® vei pune în practică teoria, vei deveni un profesionist adevărat! Pentru că la noi etica și integritatea stau la baza formării profesionale a viitorilor specialiști.

Contact

Ai întrebări? Contactează-ne și le lămurim!