LexAcademy® cucerește piața formării profesionale!

echipaLexAcademy® în parteneriat cu UNELM a organizat cursuri, seminarii și conferințe la care au participat peste 3000 de profesioniști în resurse umane / relații de muncă.

Cursurile noastre de specializare îți oferă posibilitatea de a păși pe cea mai înaltă treaptă a evoluției tale și de a furniza servicii în domeniul resurselor umane într-un mod independent (firmă sau PFA)!

Cu pregătirea profesională și competențele dobândite la LexAcademy® poţi avea șansa de a deveni membru acreditat UNELM- Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii!

Lectorii utilizează tehnici moderne de predare şi instruire, se bazează pe interactivitate, aplicaţii, studii de caz şi oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile şi competenţele specifice domeniului ales.

Studiile de caz sunt selectate din practica judiciară în materia litigiilor de muncă. Vor fi prezentate spețe relevante soluționate de către instanțele de judecată, precum și spețe întâlnite în practică de către participanții la curs.

Vei învăța de la cei mai buni lectori recunoscuți la nivel național, european și internațional!

Solicită înscrierea la cursurile LexAcademy® completând FORMULARUL DE ÎNSCRIERE.