Radu Diaconescu

WhatsApp Image 2020 09 03 at 09.23.46

Cine sunt?

Sunt un consilier juridic pasionat de dreptul muncii, cu peste 18 ani de experiență practică în consultanța și proceduri contencioase în fața instanțelor de toate gradele.

Sunt implicat activ în gestionarea, modelarea şi profesionalizarea resursei umane, atât în mediul privat, cât şi în cadrul companiilor de stat.

Ce îți ofer?

Vom elabora împreună strategii și politici de resurse umane îndreptate către creșterea, motivarea și recunoașterea importanței salariatului ca piesă esențială în activitatea angajatorului, fie el privat sau de stat.

Vom învăţa împreună să promovăm o cultură organizaţională, centrată pe om, pe motivaţia şi pe calitățile sale, iar nu pe exploatarea individului ca pe o resursă impersonală.

De ce un curs organizat de LexAcademy®?

Pentru că realitatea actuală ne obligă să ne reinventăm în fiecare zi, să reinterpretăm cutumele și să ne aliniem noilor prevederi europene, care evoluează în ritm alert.

Împreună putem stabili noi limite și putem da tonul unor schimbări care să ducă la nașterea și implementarea unor noi mentalități de abordare a raporturilor de muncă.

La LexAcademy® te învățăm să înveți, te învățăm meserie!